Smart Spårning

Let Internet Of Things work for you with our smart solutions

Smart Spårning

Med hjälp av tillgångar som är utrustade med våra sensorer kan du enkelt koppla dem till ansvariga personer och spåra användningsbeteenden och arbetstiden på ett lagligt och bekvämt sätt.

Genom att använda ett enkelt webbgränssnitt kan du skapa ett schema för arbetstiden och rapportera om några tillgångar inte returnerats till lagret eller till den säkrade platsen.

Följ dina anställdas arbetsschema och valet av tillgångar för att avgöra vilka som används mest. Enligt vår forskning används nästan 20% av tillgångarna i lagret inte effektivt av arbetarna vilket skapar en stor möjlighet att ordna om lagret och sälja onödiga föremål eller ersätta dem med mer utfällt.

Genom att spåra tillgångarna och verktygen som är kopplade till de ansvariga arbetarna kan vi se ökningen av effektiv arbetstid med 40 minuter för varje anställd varje dag!

Genom att samla rapporter och data live, dagtid, veckovis eller månadsvis (mycket anpassningsbar) kan du se tillgångarnas användning och arbetseffektiviteten för dina anställda och förbättra strategin eller rutinerna baserat på korrekt och tillförlitlig information.

Med hjälp av våra sensorer utrustade med autonoma LTE-routrar och GPS-spårare kan du enkelt följa platsen och rörelsen för större tillgångar som containrar, fordon etc. på livekartan i realtid och återge deras rörelse historiskt utan begränsningar.

Om du behöver mer precision när det gäller placeringen av tillgångarna inuti lagret eller övervakat område kan vi förse dig med mer avancerade BLE 5.1-sensorer med AOA-teknik (angle of arrival) som kan ge dig placeringen av tillgångarna som rör sig eller förblir stillastående inomhus i realtid med precision upp till 1 meter renderad på live-kartorna som du kan anpassa helt själv eller låta arbetet utföras av våra ingenjörer. Denna teknik kräver mer avancerad installation av en uppsättning av 4 antenner som spårar zonen.

Angle of Arrival (AoA) positioneringsalgoritm förbättrar noggrannheten hos traditionell Bluetooth med låg precision med tio gånger och når en genomsnittlig noggrannhet på 0,5-1 meter. Det är en typisk avståndsbaserad algoritm över vissa enheter för att känna av ankomstriktningen för den sändande nodsignalen, beräkna den relativa positionen eller vinkeln mellan den okända noden och ankarnoden och sedan använda triangulering eller andra metoder för att beräkna platsen för den okända noden .

Med våra smarta hjälmar kan du spåra ännu mer personlig data och reagera på osäkra eller oavsiktliga händelser snabbare och förhindra onödiga stopp i arbetsprocesserna.

Tack!

Vi återkommer till dig så snart som möjligt...

Stäng