Smart Säkerhet

Let Internet Of Things work for you with our smart solutions

Smart Säkerhet

Bevisat att aktiv spårning av dina tillgångar avsevärt ökar säkerheten och övervakningen av dina tillgångar utrustade med våra sensorer.

Med våra lösningar kan du flexibelt konfigurera säkerhetsrutiner för dina affärsändamål. Skapa och justera varningar när tillgångar lämnar säkrade platser under icke-arbetstid för att förhindra stöld.

Vår lösning kan automatiskt upptäcka när tillgångar lämnar den säkrade platsen oväntat och kontakta säkerhetsmyndigheterna eller polisen.

Med spårare som är utrustade med en GPS-sensor kan den aktuella platsen för dina tillgångar streamas till myndigheterna i realtid.

Sirener, videokameror, IR, elektromagnetiska eller ljudsensorer kan läggas till de säkrade platserna. Alla anläggningar som spåras av dina sensorer och TM Tracking Boxar är märkta med en speciell säkerhetsetikett.

Robotbevakare

Låt roboten övervaka. De sover aldrig på sina poster.

FFör mer automatiserad säkerhet av dina anläggningar kan vi erbjuda robotlösningar som används till exempel på Dubais flygplats eller stora områden där det är för dyrt att hålla den med mänskliga resurser. Kontakta oss för mer information.

Tack!

Vi återkommer till dig så snart som möjligt...

Stäng