Smart Hantering

Let Internet Of Things work for you with our smart solutions

Smart Hantering

Våra lösningar kan hjälpa dig att överblicka tillgångsanvändningen efter typer, kategorier, tillverkare och mycket mer.

På grund av korrekt information om den verkliga användningen av utrustning kan vi beräkna den verkliga avskrivningen av tillgången och prognostisera dess livslängd bortom de ungefärliga värdena.

Genom att använda våra BLE-sensorer med TM Tracking Boxes minskar du tiden för registrering, hantering och lokalisering av dina tillgångar med 70 %.

Med avancerad statistik kan du bestämma tillgångar som nästan aldrig används och sälja onödiga föremål. Vår forskning visar att cirka 20% av tillgångarna inte används effektivt vilket skapar en möjlighet att omorganisera beståndet på det mest effektiva sättet.

Vi erbjuder både installation av våra BLE-sensorer i din utrustning eller att hyra en komplett uppsättning av oss. När du hyr verktyg av oss kan du enkelt begära nödvändiga verktyg och få dem fulladdade och rengjorda redan samma dag eller nästa arbetsdag. Med vårt smarta uthyrningssystem betalar du mindre när verktyget inte används och underhålls på den säkrade platsen och lite mer än det används aktivt av dina arbetare.

Genom att välja vår lösning får du tillgång till vår molnbaserade mjukvara och mobila applikationer där du kan se all statistik och analyser av tillgångsanvändningen inom olika tidsramar. Alla lösningar är molnbaserade och kan lätt nås via webbläsaren över hela världen med minimala installationskostnader.

Tack!

Vi återkommer till dig så snart som möjligt...

Stäng