Smart Försäkring

Let Internet Of Things work for you with our smart solutions

Smart Försäkring

Med våra lösningar kan du sänka dina försäkringskostnader vad gäller ökad bassäkerhet och överövervakning av dina tillgångar.

Men när det värsta händer kan vårt system hjälpa dig att skapa en rapport till försäkringsbolaget och polisen inklusive detaljerad information om händelsen och de tillgångar som stulits.

Våra rapporter innehåller all information som behövs, såsom tid och plats för händelsen, lista över de stulna föremålen med deras tillverkare, modeller, inköpskostnader, serienummer och en incidentrapport från polisen som hjälper dig att hantera din uppgift snabbare.

Om du hyr ut utrustning till dina kunder med hjälp av vår programvara och incidenten sker på deras sida, hjälper vår webbaserade kundportal programvara dem att enkelt fylla alla rapporter på ett bekvämt sätt med de guidade stegen för att utföra rapporten på nolltid.

Om du har utrustat dina anläggningar och säkra områden med våra avancerade säkerhetssystem såsom sirener, videokameror, IR, elektromagnetiska eller ljudsensorer kommer all information som samlas in från dem och bilderna att bifogas både till polisanmälan och till försäkringsbolaget som en bevisbas.

Tack!

Vi återkommer till dig så snart som möjligt...

Stäng