Let Internet Of Things work for you with our smart solutions

Om oss

Tool Mtc AB är ett internationellt företag engagerat i utvecklingen av IOT-teknologier över hela världen med huvudkontor i Stockholm.

Vi har under många år specialiserat oss på att tillhandahålla lösningar för företag inom olika branscher med syfte att tillhandahålla automatisering, digitalisering och optimering av arbetsprocesser, samt datainsamling och analys med komplex mjukvara och utrustning/sensorer av egen produktion i våra fabriker i Hong Kong, samt från våra partners från andra europeiska länder.

Vi har ett team av högt kvalificerade specialister runt om i världen, redo att hjälpa dig analysera ditt problem oavsett komplexitet och volym och erbjuda dig en lösning så snart som möjligt.

Våra lösningar

Med analytiker, programmerare och ingenjörer till vårt förfogande, samt våra resurser för design och skapande av läsutrustning och robotik, är vi det enda företaget i Sverige som kan förse dig med en komplett lösning med skräddarsydd mjukvara och/eller utrustning som löser exakt dina uppgifter inom konkurrenskraftiga tidslinjer och budgetar.

Vårt huvudmål är att hjälpa ditt företag att bli mer effektivt genom att automatisera resurskrävande processer och komplex dataanalys med maskininlärning och proaktiv respons för att förhindra oönskade händelser.

Tack!

Vi återkommer till dig så snart som möjligt...

Stäng